GLASUJ ZA SLOVENSKI AVTO LETA 2021

Novi član družine Megane

Renault je razkril, kar smo po tihem pričakovali. Družina Megane je namreč dobila novega člana, športnega terenca v kupejevski podobi, a vendar družinsko naravnanega

V dolžino namreč meri 457 centimetrov, medosna razdalja z 272 centimetri pa zagotavlja prostornost tudi na zadnji klopi. Potrebam družine je odmerjen tudi prtljažni prostor, saj zmore pogoltniti za 513 litrov prtljage, 75 litrov manj pri hibridni različici.

This image has an empty alt attribute; its file name is R-DAM_1092940.jpg

Po pred kratkim pokazanim Meganom Grandtour v hibridni različici, bo tudi novi Megane Conquest opremljen s kombinacijo termičnega in elektromotorja sistemske moči 104 kW (140 KM), kot mikrohibrid v 12-voltni izvedenki pa bo naprodaj z 1,3- in 1,6-litrskima (104 kW/140 KM in 119 kW/160 KM) prisilno polnjenima bencinskima agregatoma. Za boljše počutje med vožnjo bo na voljo tudi s paketom opreme R.S. Line z vstavki karbona na armaturni plošči in vratih, rdečimi šivi na sedežih, črno streho in še kaj bi se našlo. V prodajnih salonih pa ga lahko pričakujemo šele v prihodnjem letu.

Preberite tudi
Hibridni trojček