C3 Aircross v prenovljeni podobi

V dobrih dveh letih, odkar je na trgu, je C3 Aircross našel kar 330.000 kupcev, pri nas okoli 1.100. S prenovo ostaja še bolj uporaben, varen in udoben.

Prenovljenega C3 Aircross boste nedvomno prepoznali na cesti, saj je dobil oblikovno nov še bolj markantno prednjo masko, tudi nov svetlobni podpis s serijsko LED osvetlitvijo prednjih luči. V dolžino meri 416 centimetrov, vendar z zasnovo malega športnega terenca v kabini zagotavlja obilo prostora.

Prtljažni prostor meri 410 litrov prostornine. Ker pa C3 Aircross ponuja tudi vzdolžno pomično zadnjo klop, po potrebi lahko prtljažnik pogoltne celo do 520 litrov, ali kar 1.289 litrov ob zloženi zadnji klopi. Tudi naslov prednjega sedeža je mogoče preklopiti naprej in dobiti priročno mizico oziroma ravno površino za prevoz do 240 centimetrov dolgih stvari.

Nov je tudi devetpalčni osrednji zaslon, seveda s sodobnimi funkcija, ki jih Citroen ponuja v svojih vozilih. Po vzoru večjih C4 Aircross in C5 Aircross, je tudi C3 Aircross dobil prednja sedeža Advance Comfort z 1,5 centimetra debelo penasto gumo, ki zagotavljata več udobja. V paketih opreme so tudi nova oblazinjenja, barvne kombinacije – od tistih umirjenih do živahno mladostnih.

K nam bo pripeljal predvidoma junija. Takrat bodo znane tudi cene za naš trg, kot tudi ponudba pogonskih agregatov, čeprav se ta kaj bistveno ne bo spremenila od doslej znanih.

EVO 089
Digitalna izdaja
Nakup preko spleta