GLASUJ ZA SLOVENSKI AVTO LETA 2022

Po Novem mestu, Kranju, Ptuju in Slovenj Gradcu še Koper?

Najenostavnejša rešitev za poškodovano steklo na avtomobilu kmalu tudi v Kopru

O poškodbah avtomobilskega stekla ne razmišljamo ravno vsak dan. Pa vendarle pri Carglassu letno opravimo približno 20.000 servisov, povprečnega voznika pa poškodba avtomobilskega stekla doleti enkrat v sedmih letih. Voznikom se je poškodbi najlažje izogniti z upoštevanjem varnostne razdalje, saj največ poškodb pozvročijo kamenčki izpod koles spredaj vozečih avtomobilov. Našim poslovalnicam v Ljubljani, Mariboru, Celju, Murski Soboti in Novem mestu so se v zadnjih letih pridružili še Kranj (Koroška 53), Ptuj (Rajšpova 22) in Slovenj Gradec (Troblje 8). O našem prihodu se širijo govorice tudi v Kopru! Če je to res, pa bomo videli že v mesecu maju.

Na Ptuju in v Slovenj Gradcu, kjer smo poslovalnice odprli nazadnje, nam tisti, ki se jim je nezgoda na steklu zgodila večkrat, radi zaupajo, da je rešitev zanje sedaj lažja. Zadostuje le en klic na 082 804 804 za rezervacijo termina, termin pa je mogoče rezervirati tudi na spletu (www.carglass.si). Opravimo cenitev škode za zavarovalnico, popravilo nato traja le pol ure, menjava pa največ uro in pol. Prejmete neomejeno garancijo na opravljeno delo, pri tem ohranite tovarniško garancijo svojega vozila, pri menjavi pa poskrbimo tudi za nadomestno vinjeto. Dobavljamo vsa stekla za vsa vozila – s certifiati proizvajalcev originalnih nadomestnih delov (OEM), po menjavi pa kalibriramo tudi varnostne sisteme.

Pomembno je vedeti, da v poslovalnicah v Kranju, Novem mestu, Kranju in Ptuju popravljamo, menjujemo in ponovno kalibriramo po najvišjih standardih kakovosti in varnosti koncerna Belron®. Prav tako pa z najnovejšim znanjem in tehnologijo, ki jo razvijamo v razvojnem centru Belron Technical. Uporabljamo jo v več kot 35-ih državah skupine Belron po svetu, kjer v povprečju vsake tri sekunde nekomu zamenjamo ali popravimo steklo na avtomobilu. To pomeni, da je servis opravljen enako kvalitetno kot na primer v Ljubljani ali v vseh drugih 2.500 poslovalnicah skupine, ki je na svojem področju vodilna na svetu.

Carglass

Za vse druge so tu mobilne enote

Če so naše poslovalnice za vas preveč oddaljene, vam priporočamo izbiro servisa z mobilno enoto. Pa ne le zaradi oddaljenosti, pač pa tudi zaradi priročnosti. Menjava stekla na vašem domačem dvorišču bo gotovo atrakcija, popravilo v času službe pa vam bo prihranilo še tiste pol ure, kolikor sicer traja. Ob rezervaciji termina povejte, da želite servis z mobilno enoto.