Kdaj bo na sporedu oddaja Slovenski avto leta 2020?

Razglasitev rezultatov bomo lahko letos spet spremljali v živo! Oddaja bo na sporedu 11. januarja ob 20. uri na TV SLO 1

Slovenski avto leta se po letih premora torej vrača na male zaslone z oddajo, ki jo bo neposredno prenašala Televizija Slovenija na svojem prvem kanalu v soboto, 11. januarja zvečer. Oddaje je zasnovana povsem drugače, kot smo bili vajeni doslej. V njej bo kup znanih slovenskih glasbenih imen in novih vsebin, vodila jo bosta David Urankar in Lea Sirk. Vse bo torej jasno že čez dober teden dni.

Finalisti, ki jih najdete v Evo magazinu

(Škode Kamiq do tega dne še nismo preizkusili na daljšem testu)

Ponovimo – po štetju prispelih in veljavnih glasov vseh osmih redakcij (Avto Magazin, Motorevija, EVO, Dnevnik z Nedeljskim, Delo in Slovenske novice, RTV SLO z Valom 202 in Avtomobilnostjo, spletni portal Siol, Komotar Minuta), ki zastopajo enajst medijskih naslovov (mimogrede – na naše naslove je prispelo več kot 21.300 glasovnic), je znanih pet finalistov tokratnega izbora. Za večino letošnji izbor ni nobeno presenečenje. Gre za peterico modelov, ki so slovenskim kupcem ali tradicionalno blizu ali pa so v razredu, ki je zadnja leta žanje uspehe. V drugem delu izbora bomo novinarji vseh redakcij, ki sodelujejo v izboru, ob upoštevanju osnovnih smernic izbora podelili glasove finalistom.

V soboto, 11. januarja ob osmi uri zvečer torej ne pozabite preklopiti na prvi program TV Slovenija.

Preberite tudi
Ročni menjalnik za Carrero S