Ure / 72

Halda Race Pilot Trackmaster

Cena: 6.918 EUR
Od: haldasweden.com

Halda je predstavila novega Trackmasterja, ki trenutno velja za najnaprednejšo dirkaško uro. Digitalni zaslon prikazuje čas prevoženega kroga, najvišjo hitrost, G-sile, čas prevoženega sektorja, teoretično najhitreje prevožen krog, celo zapis pospeševanja in prevožen čas na četrt milje. Kupec te ure dobi v škatli ob digitalni uri še mehansko, ki jo žene Zenithov mehanizem.

TAG Heuer Formula 1

Cena: 1.441 EUR
Od: thewatchgallery.com
Londonska urarska trgovina The Watch Gallery je združila moči s podjetjem TAG Heuer pri omejeni seriji cenovno vstopnega kronografa Formula 1. V 43 milimetrov velikem ohišju se skriva baterijski mehanizem, pas je izdelan iz aluminija, na številčnici ob kronografu pa je v safirno modri barvi izpisan logotip podjetja The Watch Gallery, ki predstavlja prijeten kontrast s sijajno črno osnovno barvo številčnice. In ker velja za omejeno serijo, jih bodo izdelali le 200.

Armin Strom Edge Double Barrel Max Chilton Edition

Cena: 24.559 EUR
Od: arminstrom.com

Ljubitelji v Veliki Britaniji rojenega dirkača serije IndyCar, Maxa Chiltona, lahko pripadnost imenu sedaj izkažejo tudi s posebno različico Armin Stromovega modela ure Edge Double Barrel. Chiltonova številka dirkalnika osem se pojavlja v manjšem sekundnem prikazovalniku, medtem ko se barva zunanjih številk ujema z barvo Chiltonovega dirkalnega Chevroleta. Na hrbtni strani je izpisan dirkačev logotip ‘Max’ ter serijska številka (od ena do osem).